П'ятниця, 29 березня 2024, 11:29
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині судитимуть колишнього посадовця

13:09 29.06.2017    Коментарі  
 

Під процесуальним керівництвом прокуратури області звершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього посадовця за фактами розтрати чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб (ч. 5 ст. 191 КК України) та службового підроблення (ч. 1 ст. 366 КК України) та службової особи підприємства-підрядника у пособництві у цьому (ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191 КК України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Слідством встановлено, що у 2012 році службова особа, за попередньою змовою із технічним директором підприємства-підрядника, яке здійснювало будівництво школи у м. Носівка, власноручно підписав та скріпив печаткою документи, якими підтверджено постачання обладнання для облаштування навчального закладу, що фактично не поставлялося та не установлювалося.

Внаслідок таких дій з Державного бюджету України безпідставно перераховано кошти на користь підрядника та заподіяно шкоду державним інтересам більш як на 1,4 млн грн.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.

З метою забезпечення відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, прокурором заявлено до суду позов на суму понад 1,4 млн грн. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає