Середа, 24 квітня 2024, 09:27
Повна версія сайту
;

Чиновники пояснили, за що президент нагородив Атрошенка

08:20 30.06.2017    Коментарі 2  
 

У Чернігівській ОДА пояснили, за що зробили подання до Адміністрації президента про нагородження мера Чернігова Владислава Атрошенка.

Так, "Українській правді" повідомили у прес-службі Чернігівської облдержадміністрації, що лист щодо нього надійшов до адміністрації за підписом заступника міського голови з гуманітарних питань.

"Лист надійшов з формулюванням "за значний особистий внесок до розвитку громади Чернігова та з нагоди святкування річниці Асоціації міст", – зазначили у відомстві.

Як відомо, заступником з гуманітарних питань у міській раді є Ольга Хоніч.

На запитання "Української правди" щодо причин нагороди у прес-службі пояснили, що не можуть назвати конкретний внесок, який став підставою для подання, адже така інформація відсутня в документах.

"Я хочу нагадати, що він є міським головою, тому, я думаю, тут неможливо конкретизувати. Він же постійно тут", – додав прес-секретар Андрій Потапенко.

"Українська правда" також звернулася до голови Асоціації міст України Віталія Кличка, який письмово підтримав подання щодо нагородження Атрошенка.

"З нагоди відзначення 25-річчя АМУ регіональні відділення запропонували осіб для нагородження (мерів міст, які входять в асоціацію) за внесок у розвиток місцевого самоврядування. Кличко підписом підтримав (за процедурою) загальний список, який був переданий в Адміністрацію президента", - пояснили у прес-службі.

Як повідомлялося, 28 червня з нагоди Дня Конституції України президент нагородив Чернігівського міського голову Владислава Атрошенка за "значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм". 

Нагадаємо, що Владислав Атрошенко голосував за так звані диктаторські закони 16 січня 2014 року.

Пізніше, 1 жовтня 2014 року Атрошенко відкликав свій голос, підписавши заяву з проханням вважати результатом його голосування "Не голосував". восени 2015 року Атрошенко переміг на виборах мера Чергнігова. На його місце до парламенту  після довиборів по 206 округу  пройшов нинішній депутат фракції БПП Сергій Березенко.

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість степан 2017-06-30 16:24:03

судячи з роз'яснень посадових осіб орден дали нізащо

Гість горожанин 2017-07-01 17:27:16

Щедро поделился крадеными бюджетными деньгами