Вівторок, 23 квітня 2024, 14:58
Повна версія сайту
;

Питання цілісності Березового гаю і досі не вирішено

09:16 30.06.2017    Коментарі  
 

Березовий гай отримав статус районного парку. Однак, його чіткі межі так і не були визначені.

На вчорашній сесії депутати Чернігівської міської ради погодили лише те, що обмежуватися зелена зона буде вулицями  Кільцева, Пухова, Бобровицька та Ганцова.

Більш чіткі межі районний парк отримає після відповіді Чернігівської обласної державної адміністрації щодо повернення у власність міста двох скандальних ділянок, на яких раніше планувалося будівництво багатоповерхівок.

У той же час, як зазначив начальник управління архітектури і містобудування Сергій Калюжний, ці дві земельні ділянки теоретично вже входять у межі парку.

Зазначимо, що еко активісти просили депутатів і міського голову підтримати звернення до Чернігівської ОДА не лише від імені міського голови, а й від депутатського корпусу. На це Владислав Атрошенко зазначив, що такої необхідності немає, адже на сьогоднішній день його лист-звернення до голови ОДА Валерія Куліча на розгляді і незабаром він отримає чітку відповідь щодо скандальних ділянок.

Однак, громадськість таки переконала міського голову у необхідності даного звернення. Більшістю голосів депутати підтримали офіційне звернення.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає