П'ятниця, 26 квітня 2024, 20:46
Повна версія сайту
;

На Красній площі відбувся випуск молодих пенітенціаріїв

12:22 30.06.2017    Коментарі  
 

30 червня на Красній площі обласного центру відбувся випуск молодих офіцерів Чернігівської Академії Державної пенітенціарної служби.

В урочистому заході взяли участь перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, народний депутат України Олександр Кодола, заступник Міністра юстиції України Денис Чернишов, заступник Міністра освіти України Роман Греба, рідні та близькі випускників.

Розпочалася церемонія врученням дипломів про закінчення Академії Державної пенітенціарної служби відмінникам навчання. Відзнаки вручали керівники області та почесні гості свята.

За словами ведучого, мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу. Молоді офіцери від імені випускників поклали квіти до Братської могили полеглих у боях за свободу і незалежність нашої Батьківщини, Меморіальної дошки Чернігівцям, загиблим в зоні АТО та Меморіальної дошки героям Небесної сотні.

Продовжився захід виконанням чарівного вальсу випускниками Академії, а також творчих номерів артистів колективу концертних виконавців Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, лауреатів Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольги Печко і В'ячеслава Мацвійко та заслуженого артиста України Сергія Сулімовського.

Гості свята побажали випускникам Академії легкої вдачі, любові, поваги, миру і добра.

Із словами благословення до випускників звернувся військовий капелан, настоятель церкви Святих мучеників Чернігівського князя Михаїла і боярина Федора протоієрей Олег.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає