П'ятниця, 29 березня 2024, 17:53
Повна версія сайту
;

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди на території області

10:56 03.07.2017    Коментарі  
 

Впродовж 30 червня - 2 липня на території Чернігівської області внаслідок складних погодних умов та поривів сильного вітру у с. Анисів Чернігівського району частково пошкоджено покрівлю будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів, а також покрівлі приватного житлового будинку та 2-х господарчих будівель. У с. Количівка Чернігівського району пошкоджено покрівлі 2-х приватних житлових будинків. У м. Носівка сталося падіння дерева на житловий будинок. На даний час проводяться кошторисно-оціночні заходи з метою проведення відновлювальних робіт.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Крім того, у селах Гусавка, Савинки та Лозова, Менського, Корюківського і Сосницького районів відповідно, а також на автодорозі Талалаївка-Ічня у Ічнянському районі сталося падіння дерев на проїжджу частину транспортних шляхів області. Від підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області для надання допомоги та проведення невідкладних робіт залучалося 17 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

Станом на 10:00 03 липня внаслідок складних погодних умов без електропостачання залишаються 4 населені пункти в Ічнянському та Носівському районах області.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає