Четвер, 28 березня 2024, 15:33
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині вантажний потяг збив авто. Одна людина загинула, інша - травмована

12:28 03.07.2017    Коментарі  
 

1 липня до поліції надійшло повідомлення, що близько 08:20 між селами Хвилівка та Крапивне Ніжинського району на залізничному переїзді «Ніжин-Лосинівка» внаслідок зіткнення вантажного потягу сполученням "Прилуки-Ніжин" з автомобілем “Hyundai Santa Fe» одна особа загинула, ще одна травмована.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції, рятувальники та медики.

Поліцейські встановили, що водій іномарки, рухаючись в напрямку Ніжина, не виконав вимоги дорожнього знаку 2.2. «Проїзд без зупинки заборонено», не переконався у відсутності перешкоди та скоїв зіткнення з вантажним поїздом сполученням «Прилуки-Ніжин». 

Внаслідок аварії 55-річна пасажирка автомобіля «Hyundai Santa Fe» загинула на місці пригоди, 56-річний водій отримав тілесні ушкодження, госпіталізований до травматологічного відділення Ніжинської ЦМЛ.


Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо воно спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), що караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці звертаються до водіїв, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, вимог світлофорних об’єктів та дорожніх знаків, бути особливо уважними та обережними при перетині залізничних переїздів, адже нехтування цими елементарними вимогами в більшості випадків призводить до фатальних наслідків.



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає