П'ятниця, 26 квітня 2024, 02:20
Повна версія сайту
;

Приміщення школи № 5 хочуть реконструювати

16:28 03.07.2017    Коментарі  
 

Сьогодні, 3 липня, Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради в системі публічних закупівель PROZORRO розмістило оголошення про тендер на проведення робіт з енергоефективної реновації (реконструкції) загальноосвітнього навчального закладу № 5 по вул. Сосновій, 23-а в м. Чернігові.

Фінансування робіт здійснюватиметься за частину коштів цільового кредиту, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО). Інша частина цього кредиту передбачається на енергореновацію системи вуличного освітлення міста Чернігова, а саме заміну вуличних світильників на енергоощадні (LED). 

Закупівля проводиться згідно з правилами і процедурами, встановленими НЕФКО.

У приміщенні школи №5 замовляються такі роботи: заміна вікон і зовнішніх дверей, утеплення стін та горищного перекриття будівлі, реконструкція покрівлі, заміна трубопроводів зовнішньої теплової мережі на попередньо ізольовані трубопроводи, встановлення світлодіодних світильників, заміна електроплит у харчоблоці, реконструкція вентиляційної системи харчоблоку.

Детально з умовами проведення тендеру можна ознайомитися за посиланнями:

https://prozorro.gov.ua/news/group/zakupivli-mizhnarodnih-donoriv 

https://prozorro.gov.ua/news/energyefficient-renovation-general-educational-institution-5-reconstruction-23-sosnova-st-chernihiv


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає