П'ятниця, 29 березня 2024, 02:16
Повна версія сайту
;

В Чернігові поліцейські затримали серійного квартирного крадія

06:56 04.07.2017    Коментарі  
 

Оперативники карного розшуку Чернігівського відділу поліції затримали квартирного злодія. Він обікрав з десяток квартир, які господарі просто забували замкнути.

Відпрацьовуючи один з районів міста, оперативники карного розшуку Чернігівського відділу поліції побачили, як на вулицю вибігла молода жінка та почала просити допомогу у перехожих.

Поліцейським жінка розповіла, що поки вдома нікого не було, невідомий обікрав її помешкання. Більше того, вона щойно зустрілася з імовірним злочинцем у під'їзді. Незнайомець ішов їй назустріч із сумкою, але на нього заклопотана після роботи жінка уваги не звернула.

Оперативники швидко вийшли на слід чоловіка, який міг бути причетним до крадіжки. У нього правоохоронці вилучили викрадені у заявниці кавоварку та шашличницю. Речі було вилучено та повернуто власниці. Крадія ж було доставлено до поліцейського відділу.

В ході подальшої перевірки правоохоронці з’ясували, що затриманий 53-річний чоловік не має постійного місця проживання, раніше неодноразово мав проблеми із законом. Чоловік надав правдиві свідчення, зізнався, що здійснив більше десятка крадіжок.

Спритник розповів поліцейським, що ходив по під’їздах та перевіряв двері квартир. Якщо вони виявлялися незамкненими, зловмисник заходив усередину і викрадав все, що мало якусь цінність. Викрадене продавав з рук.

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Крадія було поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає