П'ятниця, 03 травня 2024, 09:50
Повна версія сайту
;

Атрошенківського монополіста по ремонту доріг в Чернігові поліція підозрює в халтурі

09:48 10.07.2017    Коментарі  
 

 ТОВ «ШБУ-14» поліція підозрює у неякісному ремонті ділянки дороги по проспекту Перемоги від вулиці Жабинського до площі Перемоги.

 Про це йдеться в ухвалі Деснянського районного суду Чернігова від 30 червня 2017 року. Пише val.ua

 Поліція відкрила та проводить досудове розслідування кримінального провадження за частиною 3 статті 191 кримінального кодексу – «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

 Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

 Слідчий поліції просив надати документи з ремонту дороги між управлінням ЖКГ та ТОВ «ШБУ-14».

 «За наявною інформацією, посадові особи ТОВ «ШБУ-14», зловживаючи службовим становищем, вносили неправдиві дані в акти виконаних робіт, де зазначали фіктивні дані про виконані роботи, та проводили роботи з улаштування асфальтобетонної суміші нижчої якості, ніж зазначена в проектно-кошторисній документації», - йдеться у тексті ухвали.

 Зазначимо, абсолютну більшість тендерів(єдиний виняток – ремонт вулиці Шевченка) на капітальний ремонт доріг виграло ТОВ ШБУ-14(єдиний його конкурент на торгах – Менське ШРБУ №82, дивним чином навіть не намагалося нав’язати конкуренцію).

 Засновником цього підприємства є бізнес-партнер Владислава Атрошенка Костянтин Будьонний, який також є засновником  ТОВ  "КАБЕЛЬНИЙ ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ ЦЕНТР М. ЧЕРНІГОВА". 

 Також Костянтин Будьонний разом із тестем Атрошенка Тимофієм Бичковим є співзасновниками ТОВ "ДЕСНА"-ФК".

 

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає