Вівторок, 16 квітня 2024, 07:15
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині впродовж минулих вихідних днів під час пожеж дві людини загинуло, одна отримала опіки

13:30 17.07.2017    Коментарі  
 

Впродовж минулих вихідних днів пожежно-рятувальними підрозділами Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 4 пожежі, три з яких виникли у житловому секторі громадян. Нажаль, під час їх гасіння вогнеборці виявили тіла двох загиблих, ще одна людина отримала опіки.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

15 липня о 14:30 до Служби порятунку "101" у Чернігівському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у селі Кошівка. За викликом до місця події оперативно прибули два відділення вогнеборців з обласного центру. О 14:35 загоряння було локалізовано, а о 17:05 остаточно ліквідовано. Загалом до гасіння пожежі залучалися 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки. В ході проведення невідкладних робіт в одній з кімнат виявлено тіло 31-річної жінки, а  27-річного господаря помешкання з термічними опіками тіла ІІ ступеню та верхніх дихальних шляхів доставлено до реанімаційного відділення Чернігівської обласної лікарні.

16 липня у м. Бобровиця вогнеборці 15-ої державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки під час ліквідації пожежі приватного житлового будинку, що по вул. Широкій, виявили тіло 31-річного сина господарки без ознак життя.

В обох випадках причинами трагедій послужила власна необережність громадян під час паління.

Рятувальники звертаються до мешканців та гостей області та нагадують: паління в ліжку, особливо у нетверезому стані призводить до виникнення пожеж, які, іноді, призводять до трагічних наслідків. Проявляйте обережність у поводженні з вогнем, іншими небезпечними предметами та приладами. У випадку виникнення пожежі, негайно викликайте рятувальників за номером "101".


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає