Четвер, 28 березня 2024, 16:37
Повна версія сайту
;

Зруйновану дорогу по проспекту Миру відновлюють

13:34 17.07.2017    Коментарі  
 

На дорозі по просп. Миру уже демонтовано пошкоджену основу дорожнього покриття, проведено підготовчі роботи по облаштуванню колодязів з бетонуванням дна та армуванням стін, прокладено траншей під труби зливової каналізації.

Про це повідомляє Управління ЖКГ міської ради.

На черзі – монтаж труб, бетонування колодязів та решіток, зворотна засипка комунікацій та продовження будівництва підпірної стінки. Відповідні роботи будуть завершені до кінця тижня. Після цього почнеться укладання основи дорожнього покриття та асфальтобетону.

Як повідомлялося раніше, під час значних опадів 13 липня зливова каналізація по просп. Миру на ділянці дороги від вул. М. Небаби до вул. О. Білевич не витримала тиску дощового потоку. У внаслідок вимивання ґрунту на цій ділянці дороги відбулося просідання асфальтобетонного покриття.

На жаль, тільки залпові ливневі дощі можуть показати слабкі місця ливнівок в місті. Іншої можливості виявити таку проблему завчасно немає. Виходом може стати лише заміна міської мережі липневої каналізації, але в такому випадку необхідно буде міняти також основу всіх доріг Чернігова.

На час відновлення дорожнього покриття перекритий рух автотранспорту по просп. Миру на ділянці від вул. М. Небаби до перехрестя вул. Козацької та вул. Героїв Чорнобиля.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає