Середа, 24 квітня 2024, 15:01
Повна версія сайту
;

Головний дорожній монополіст Чернігова отримає ще 45 мільйонів з міського бюджету

13:07 19.07.2017    Коментарі  
 

ТОВ «ШБУ-14», яке пов’язують із міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком, виграла тендери на капітальний ремонт ділянок доріг по вулиці Полуботка та Шевченка вартістю майже 45 мільйонів гривень.

Тендери були проведені на майданчику електронних закупівель Prozorro, пише Високий Вал.

Зазначимо, абсолютну більшість тендерів(єдиний виняток – ремонт вулиці Шевченка торік) на капітальний ремонт доріг виграло ТОВ ШБУ-14(єдиний його конкурент на торгах – Менське ШРБУ №82, дивним чином навіть не намагалося нав’язати конкуренцію).

Нещодавно ж ТОВ «ШБУ-14» отримало майже 17 мільйонів гривень на ремонт скандальної дороги до «Золотого берега» та понад 9 мільйонів гривень на вулицю Преображенську

Зазначимо, засновником цієї фірми є Констянтин Будьоний. До відкриття кримінального провадження за фактом неякісного ремонту ТОВ «ШБУ-14» ділянки по проспекту Перемоги, він був співзасновником ТОВ «Десна-ФК», де його давнім бізнес-партнером був Тимофій Бичков.

Це тесть міського голови Чернігова  Атрошенка.

Днями Бичкова вивели з засновників фірми, а сама вона змінила назву на ТОВ «Краун Роялті».

Також Будьонний вийшов з співвласників ТОВ «Ріел ко.», де його партнерами були Атрошенко та Бичков.

Щоправда, підписантом в «ШБУ-14» залишився Сергій Шахрайчук, який також є директором в фірмі дружини мера Ірини Атрошенко – ТВО «АБ Бізнесгруп».

Ця фірма також є співзасновником згаданого вище «Ріел ко.».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає