Вівторок, 23 квітня 2024, 23:49
Повна версія сайту
;

Експертиза підтвердила автентичність матюків директорки чернігівської школи

09:47 20.07.2017    Коментарі 1  
 

 Запис розмови директорки школи №32 Людмили Тарасюк,   під  час якої вона  використовує багато ненормативної лексики,  було визнано автентичним за висновками  Київського  науково-дослідного інституту судових експертиз. 

Про це повідомляє журналіст Ігор Левенок на сторінці  в фейсбук.

« В мене не було жодних сумнівів в тому, що запис із брудною лайкою директорки школи-ліцею №32 Людмили Тарасюк – оригінальний.   Ось результати дослідження Київського науково-дослідного інституту судових експертиз. У зв’язку з цим прошу пані Тарасюк не примушувати більше своїх підлеглих підписувати різну маячну по типу звернень на свій захист! Більшість працівників школи (окрім ваших підлабузників) чудово усвідомлюють, що директор навчального закладу здатен ще й не так лаятися. Повний запис розмови я передав до управління освіти.», - пише Левенок

Нагадаємо, чернігівський журналіст Ігор Левенок оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці аудіо запис «виховної бесіди» директорки школи №32 Людмили Тарасюк зі своєю підлеглою Мариною. Під час розмови, директорка використовує багато ненормативної лексики та висказує своє невдовлення керівництвом та активістами, які "ї*буть за коментарі в соцмережах".

Марина – дружина Левенка, працює у цій школі соціальним педагогом.

За словами Ігоря Левенка, конфлікт із директоркою стався через його публікацію у соцмережах про інцидент, коли учень школи №32 збив з ніг психолога. Жінка отримала струс мозку.

Пізніше лист-звернення від колективу чернігівської школи №32 був направлений  начальнику управління освіти міськради Василю Білогурі.

У ньому педагоги(принаймні, під листом підписалися майже сотня людей, сам він відправлений із скриньки з прізвищем Тарасюк) просять Білогуру розібратися із ситуацією, що склалася.

На думку автора листа, конфлікт із чернігівським журналістом Ігорем Левенком почався після того, як його дружина Марина отримала дисциплінарне стягнення за скаргу батьків.

«З Левенок М.В було знято 3 години гурткової роботи, яку вона систематично не проводила, а гроші за це отримувала», - йдеться у листі.

Сам аудіозапис, де чутна численна брутальна лайка директорки, автори листа вважають змонтованим.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Ольга 2017-07-20 11:11:59

Пам'ятаю, в дитячому садочку №71 вихователька, також дружина кореспондента (може це та ж сама особа) шантажувала завідуючу дитсадка диктофонним записом. Але там номер не пройшов. Її з тріском звільнили з роботи, бо було за що.