Четвер, 18 квітня 2024, 20:37
Повна версія сайту
;

У Сновську відбулись урочистості з нагоди 30-річчя від дня утворення районної ветеранської організації

10:36 21.07.2017    Коментарі  
 

20 липня цього року у Сновську відбулись урочистості з нагоди 30-річчя від дня утворення районної ветеранської організації.

Перед початком заходу відбулось покладання квітів до Пам'ятного знаку загиблим у Другій світовій війні.

Після покладання ветерани війни та праці, учасники бойових дій в Афганістані, на Сході України попрямували до районного Будинку культури. Тут у фойє була розміщена фотовиставка про діяльність районної ветеранської організації. Інформувала про роботу голова організації Людмила Кравець.

У великій залі згодом відбулось вшанування ратного і трудового подвигу як присутніх у залі учасників урочистостей, так і всієї ветеранської спільноти Сновського району.

Справді, була чудова нагода сказати щирі і теплі слова подяки ветеранам війни, праці, пенсіонерам та літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, області, району, а також багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

З вітальними словами і побажаннями міцного здоров'я і довголіття до ветеранів звернулись гості з Чернігова, Городні, Корюківки, Мени, Ріпок, керівники району і міста Сновська.

За дорученням голови обласної ради Ігоря Вдовенка ветеранську громадськість Сновщини привітав його радник Дмитро Никоненко.

Почесною грамотою Чернігівської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 30-річчя створення Сновської районної організації ветеранів України був нагороджений Василь Осадчий.

Подяка голови обласної державної адміністрації вручена ветерану праці, лікарю Анатолію Королецькому.

Ветеранів зі сцени також щиро вітали керівники підприємств та організацій району, вихованці дитячого садочка №1, учасники художньої самодіяльності, заслужена артистка України Ніна Коцур.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає