П'ятниця, 19 квітня 2024, 12:31
Повна версія сайту
;

Біля прокуратури провалився асфальт

12:16 21.07.2017    Коментарі  
 

Минулий тиждень виявися «провальним» і для вулиці Кирпоноса. Біля виїзду з автостоянки місцевої прокуратури утворилася глибока яма. Місце було огороджено, але до робіт взялися лише у вівторок: не могли знайти, хто має владнати проблему.

У КП «Черінгівводоканал» зазначили, що не мають стосунку до провалу. За каналізаційний колодязь біля новоутвореної ями відповідають рятувальники, проте відповідно до результатів огляду, вимивання ґрунту в колодязь не було. Провал стався над мережами КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова», але й там запевнили, що комунікації підприємства не постраждали.

Урешті провели спільну нараду, на якій було вирішено, що працівники КП «Чернігівводоканал» розкопають яму та перевірять, куди сповзає ґрунт. В інформаційній службі відомства нам повідомили, що заразом приберуть каналізаційний колодязь, біля якого утворився провал, натомість усі комунікації приєднають до іншого, який знаходиться на середині дороги. До речі, усередині його замінять на бетонний. Потім до справи візьмуться тепловики.


Автор: Чернігівські відомості
Коментарів ще немає