П'ятниця, 26 квітня 2024, 17:41
Повна версія сайту
;

Директорка 32 школи подає до суду на журналіста Ігоря Левенка

08:36 24.07.2017    Коментарі  
 

Журналіст Ігор Левенок та директорка 32-ї школи Людмила Тарасюк продовжують з’ясовувати чия правда.

Кожен зробив власну експертизу аудіозапису. Щоправда очільниця школи того шматка, що з’явився у мережі, а кореспондент – повної версії.

Телефоном Ігор Левенок, журналіст: «На експертизу був відданий і прилад, яким цей запис був зроблений, і сам запис. Висновки: запис цей не є змонтований, є час і дата, коли був зроблений цей запис».

Людмила Тарасюк, директорка школи №32: «В мене є експертиза, яка доводить те, що було здійснено монтаж, і є чисельні пустоти в даному записі».

Їх конфлікт потрапив в публічну площину завдяки ось цьому аудіозапису, який журналіст виклав на своїй сторінці в соцмережі, після того, як директорка написала заяву в прокуратуру, звинувативши його в наклепі та навіть погрозах.

«Мне начальник, б…дь, по вайберу… Все такие в информационніх технологіях продвинуті. Он мне присилает смски, котентарии, которие он вичитал у Фейсбуке. Я дурію це називається!»
Тарасюк Л.В.: Вот эта вот ситуация это так у нас не … делать просто некоторым людям. У нас Билогура сидит в Фейсбуке, Атрошенко сидит в Фейсбуке, малохольных половина города сидит в Фейсбуке и пишут х…ю всякую».

На ньому начебто записано розмову дружини журналіста, соціального педагога в цій школі, та Людмили Тарасюк, яка не цураючись нецензурної лексики, на чому світ стоїть лаїть теперішнє керівництво – управління освіти та міста, за їх обізнаність в соціальних мережах.

Директорка саме такий контекст розмови заперечує

Людмила Тарасюк, директорка школи №32: «Що стосується, чи була така розмова з Мариною Василівною Левенок, я стверджую, що такої розмови в даному контексті не було і не могло бути. Тим більше, з Мариною Василівною у мене не має ніяких спільних точок зіткнення, щоб я могла такі речі розповідати такій людині».

Каже, впевнена, шматок, який потрапив в Інтернет добре підкорегували.

Людмила Тарасюк, директорка школи №32: «Те, що було викладено на Ютубі, це певна нарізка якихось фрагментів. Знаєте, колись був такий гарний радянський мультик: казнить нельзя помиловать. Як ви гадаєте, від однієї коми може змінитися суть речення? Як ви гадаєте, чи може змінитися суть речення, якщо поміняти слова, приправити їх нецензурною лексикою? Я не знаю, чий то голос. Це теж треба з’ясовувати в експертному порядку».

На підтвердження цьому, у директорки є пояснювальна від свідка цієї розмови, заступниці з виховної роботи. Більше того, жінка готує позов до суду. Каже, в експертизі, що зробив Левенок, не впевнена і хоче, аби це зробила Феміда.

Людмила Тарасюк, директорка школи №32: «Ви знаєте який саме запис відсилав Ігор Левенок. Ви не знаєте і я не знаю, правильно?»

До судового процесу готовий і журналіст. Каже, цілковито впевнений у власній правді.

Телефоном Ігор Левенок, журналіст: «Я готовий доводити свою правоту у будь-якому суді. Я переконаний твердо, що всі суди я виграю, питання лише в тому, що ці суди можуть затягнутися. І якщо вони затягнуться, то як ця людина буде продовжувати працювати в освіті».

Лише просить в цей конфлікт не втягувати дружину. Каже, розмову вона записала за його вказівкою і рішення показати її загалу, повністю його ініціатива.

Людмила Тарасюк на зустріч з журналісткою телеканалу «Дитинець» прийшла не сама, а з групою підтримки, учасники якої без суда та слідства, визначилися хто правий, а хто винуватий.

Голова профспілкового комітету: «У нас в усіх болить душа за нашого директора і ми всі одноголосні в тому, що ми не дамо нікому звільнити нашого директора зі своєї посади».

Батько: «Йому як журналісту потрібні сенсації. Нехай з АТО бере сенсації, а не з нашої школи. Не треба нашу школу в АТО перетворювати».

Один з учасників групи підтримки Людмили Тарасюк: «Їде ваш славнозвісний журналіст Левено в маршрутці. Дивиться у вікно, а поруч стоїть бабуся з паличкою. Здогадайтеся, чи поступився він місцем. Ось це і є відношення до людей».

Якщо ж справа дійсно перейде вже в правову площину, то крапку в цій історії, має поставити суд.

Нагадаємо, що під час останньої наради в муніципалітеті, міський голова запропонував директорці або тихенько звільнитися, або захищати свої інтереси в суді.

Сюжет телеканалу "Дитинець"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає