П'ятниця, 29 березня 2024, 15:30
Повна версія сайту
;

В Чернігові поліція викрила гральні заклади, які працювали "під прикриттям"

13:35 27.07.2017    Коментарі  
 

Гральні заклади в Україні діють всупереч законодавству і зазвичай маскуються під різні лотереї. Поліція Чернігівщини тримає руку на пульсі та регулярно проводить санкціоновані обшуки в таких закладах.

Так, 25 липня з обшуком правоохоронці завітали до двох підпільних закладів, розташованих в центрі міста. Власники «бізнесу», ігноруючи Закон України «Про заборону грального бізнесу в Україні», активно надавали заборонені послуги.

В ході обшуків у двох закладах правоохоронці вилучили чималий набір техніки: 52 комп’ютери з аксесуарами, 4 касові апарати, 7 камер відеоспостереження та понад тисячу гривень виручки.

На місці події працювали оперативники управлінням захисту економіки в Чернігівській області разом із колегами з ГУНП в Чернігівській області під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури.

Обшуки тривали у рамках кримінального провадження, розпочатого Чернігівським відділом поліції за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Власникам незаконного «бізнесу» загрожує штраф від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а також конфіскація грального обладнання.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає