П'ятниця, 29 березня 2024, 16:25
Повна версія сайту
;

У Стрижень знову почали «закопувати» гроші

14:01 28.07.2017    Коментарі 1  
 

Минулого тижня в Чернігові розпочалися роботи з реконструкції гідротехнічної споруди на річці Стрижень у районі вулиці Героїв Чорнобиля.

Ця реконструкція увійшла до списку пріоритетних об’єктів, які входять до Програми економічного і соціального розвитку Чернігова на 2017 рік. Програма затверджена ще на початку року. На такі роботи місто планує витратити більше чотирьох мільйонів гривень.Та чи буде толк від цієї реконструкції – одному тільки Богу відомо. Адже за всі роки розчищення Стрижня в нього вже стільки вкладено коштів, що можна було б не одну таку річку до ладу привести. Хоча комунальники настроєні оптимістично.

«Всі роботи з очищення цієї дамби розраховані на півроку, – розповідає один з робітників. – Вже обнесли ділянку сіткою, піском відводимо воду від дамби. Після цього саму дамбу будуть чистити і приводити до ладу. Коли роботи завершаться, ми відкачаємо весь завезений пісок. Після цього вода у водоймі стане значно чистішою. Та й територію навколо неї теж обіцяють обладнати».

Тож чернігівцям залишається сподіватися, що всі обіцянки справдяться. Хоча з огляду на попередній досвід і сумніви не полишають.



Автор: Марія Пучинець, "Чернігівщина" №30 (639) від 27 липня 2017, gorod.cn.ua
Гість горожанин 2017-07-29 10:41:33

Аппетиты ворМЕРа растут не по дням..