Вівторок, 07 травня 2024, 12:25
Повна версія сайту
;

Низка депутатів хоче повернути проїзд у маршрутках по 4 гривні до виконання всіх умов перевізниками

16:28 08.08.2017    Коментарі 1  
 

Депутатська фракція «ДемАльянс» у Чернігівській міській раді зареєструвала та розпочали презентацію проекту рішення щодо вартості проїзду у міському транспорті на депутатських комісіях. Цим рішенням депутати просять призупинити дію попереднього рішення до поки перевізники не виконають поставлені вимоги в Меморандумі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Тетяна Романова.

«Сьогодні відвідала першу депутатську комісію - земельну. Не помітила зацікавленості у вирішенні даного питання у депутатів. Всі, окрім одного, обрали позицію "Утримався". Попереду ще інші комісії - побачимо, що буде далі»,- зазначає вона.

За словами Романової, згідно досягнутих домовленостей, підвищити тариф на проїзд до граничного перевізники могли тільки після виконання зазначених у Меморандумі умов.

«Не було проведено аналізу та не надано звіту щодо виконання перевізниками зазначених у Меморандумі умов. А отже немає підстав вважати, що вказані умови виконані. Також надходять численні скарги мешканців м. Чернігова на недотримання умов Договорів на перевезення з боку перевізників стосовно недотримання графіків руху, неналежного технічного та санітарно-естетичного стану транспортних засобів тощо»,- зазначає активістка.

Нагадаємо, що починаючи із 7 серпня вартість проїзду у маршрутках Чернігова підвищилася до 4,5 гривень. Заступник міського голови Андрій Черненко зазначав, що перевізники виконали всі умови, прописані в меморандумі. Однак, зважаючи на скарги містян та фотографії із соціальних мереж, видно, що стан рухомого складу жахливий.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість горожанин 2017-08-08 21:50:45

ВорМЕР свои деньги уже получил и ему уже плевать на все.