Четвер, 28 березня 2024, 20:24
Повна версія сайту
;

У Чернігові з професійним святом привітали кращих будівників міста

15:50 11.08.2017    Коментарі  
 

Кращих працівників будівельної галузі привітали сьогодні у Чернігові напередодні Дня будівельника. У зустрічі, яка відбулася в приміщенні облдержадміністрації, взяли участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова облдержадміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Ігор Вдовенко.  

Виступаючі у своїх вітаннях відзначили надзвичайно важливу роль будівельної індустрії у розвитку та модернізації країни, створенні нової якості життя для людей. Також, було наголошено, що будівельна галузь сьогодні стає більш конкурентоспроможною, а нарощування обсягів будівництва сприяє розвитку суміжних галузей економіки в країні.

Владислав Атрошенко у своєму привітанні  висловив щиру вдячність будівельникам за великий внесок у розвиток та оновлення Чернігова й створення більш комфортних умов проживання для його мешканців. Міський голова також повідомив, що у цьому році вже введено до експлуатації 52,0 тис. кв.м житла , що на 73,5% більше, ніж за відповідний період минулого року, а загалом прийнято до експлуатації 166 об’єктів різного призначення.

- Дуже приємно відзначити, що у вас є бажання працювати і дійсно є професійне зростання, - сказав міський голова, звертаючись до будівельників. Він також закликав усіх любити та пишатися своїм містом і робити його ще красивішим та привабливішим. 

У виступах будівельників було зазначено, що головними чинниками для успішного розвитку будівельної галузі є замовник і кошти. А сьогодні найбільшим замовником у місцевих будівельників є місто Чернігів, адже у обласному центрі дійсно відбувається потужне будівництво, що приємно дивує не тільки жителів, а й гостей міста. 

Кращі будівельники отримали відзнаки облдержадміністрації, обласної ради та Чернігівської міської ради.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає