Субота, 20 квітня 2024, 18:04
Повна версія сайту
;

Оголошено конкурс на посаду голови Сосницької РДА

11:44 14.08.2017    Коментарі  
 

У п'ятницю, 4 серпня, на офіційному сайті Президента з’явилося розпорядження про оголошення конкурсу на посаду голови Сосницької райдержадміністрації. Конкурс відбудеться 29 серпня. Це вже вдруге з 14 березня, коли звільнили попереднього очільника РДА, 45-річного Валентина Очередька.

Перший конкурс оголосили наприкінці березня. Було два претенденти: 54-річний Григорій Жура, начальник районного держкомзему, та 58-річний Григорій Лазаренко, керівник ТОВ «Прогрес» Авдіївки Сосницького району. Та обидва «пролетіли».

Нині обов’язки голови виконує 62-річний Федір Давиденко, перший заступник. Заміщає керівника вже вдруге. До цього півтора року виконував обов’язки голови після звільнення Василя Колоса.

— То, може, вам вже і головою бути? Все одно керуєте, — запитала у Федора Івановича.

— Молодь у нас достойна. Швидко підростає. Хочу, щоб вони керували. Свою кандидатуру на конкурс подавати не буду, — запевнив перший заступник.

— Чи взагалі доцільно проводити конкурс, коли йде процес децентралізації?

— Наразі адміністрації працюють. Хоча, справді, на сьогодні уже сім сільських рад разом із Сосницею заявили про своє бажання утворити об’єднану територіальну громаду. Чекаємо, коли Центрвиборчком призначить вибори.

Валентин Очередько очолює фінансове управління РДА, там же працював і до головування.

— Чи будете подавати свою кандидатуру?

— Ще не вирішив, — говорить Валентин Анатолійович. — Принаймні, я нічого поганого не зробив, щоб мене звільняти. За які гріхи — причин і досі не знаю.


Автор: Марина Забіян, тижневик «Вісник Ч» №32 (1631), 10 серпня 2017 року, gorod.cn.ua
Коментарів ще немає