Субота, 20 квітня 2024, 17:11
Повна версія сайту
;

У Чернігові патрульні затримали двох грабіжників

08:04 15.08.2017    Коментарі  
 

12 серпня близько четвертої ранку на лінію «102» надійшла інформація, що на вулиці Рокоссовського біля супермаркету сталося пограбування – невідомий ударив в обличчя заявника, вихопив з його рук мобільний телефон і втік.

Коли потерпілий телефонував у поліцію, один із патрульних екіпажів якраз був неподалік, тож правоохоронці приїхали на місце події менш ніж за п’ять хвилин. Заявник, 20-річний хлопець, описав нападника та показав, у який бік той побіг. Патрульні посадили в службове авто потерпілого та поїхали на пошуки зловмисника, дорогою передаючи в ефір його опис і прикмети.

Об’їжджаючи мікрорайон, на одній із вулиць потерпілий побачив у вікно свого кривдника. Поліцейські зупинили громадянина.

Потерпілий, ще раз поглянувши на невідомого, впевнено заявив, що саме ця людина на нього напала. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу та співробітника ювенальної превенції, оскільки з’ясувалося, що особа, на яку вказав заявник, неповнолітня.


А вже через півгодини на іншому кінці міста, на вулиці Любецькій, сталося друге пограбування – троє невідомих забрали у заявника велосипед і мобільний телефон. На місце оперативно прибув один із патрульних екіпажів. Отримавши від потерпілого опис та прикмети нападників, поліцейські поінформували сусідні екіпажі, які також долучилися до пошуків зловмисників.

За досить короткий час на сусідній вулиці у дворі між багатоповерхівками патрульні звернули увагу на чоловіка, який був дуже схожий на одного з нападників. Поліцейські вирішили поспілкуватися з громадянином.

Він практично одразу викликав підозри у правоохоронців, бо не зміг пояснити, що робить у цьому місці, звідки і куди йде у таку ранню годину. Коли чоловіка показали потерпілому, той упізнав у ньому свого кривдника. Патрульні затримали чоловіка й викликали на місце слідчо-оперативну групу.



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає