Середа, 24 квітня 2024, 18:27
Повна версія сайту
;

Селянина, котрий зрубав дерев на 71 тисячу гривень, засуджено до штрафу

15:31 17.08.2017    Коментарі  
 

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в судовому провадженні щодо кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 КК України, а саме незаконної порубки дерев.

В ході досудового розслідування встановлено, що мешканець с. Заїзд Прилуцького району за допомогою бензопили умисно вчинив незаконну порубку дерев в лісосмузі  вздовж польової дороги біля с. Турківка Прилуцького району, незаконно спилявши 38 дерев, завдавши матеріальної шкоди навколишньому природному середовищу на загальну суму понад 71 тис. гривень.

За результатами судового розгляду обвинувального акту за ст. 246 КК України, правопорушника засуджено до покарання у вигляді штрафу.

Крім того, Прилуцьким міськрайонним судом задоволено позовну заяву прокурора в інтересах держави про відшкодування шкоди заподіяної незаконною порубкою дерев на суму понад 71 тис. гривень.

Прилуцька місцева прокуратура й надалі вживатиме заходів щодо виявлення та притягнення винних осіб за незаконне видалення зелених насаджень.


Автор: За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури
Коментарів ще немає