Четвер, 25 квітня 2024, 22:52
Повна версія сайту
;

У Корюківському районі сталося дві пожежі

11:44 18.08.2017    Коментарі  
 

17 серпня Корюківськими вогнеборцями Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 2 пожежі, що виникли в природних екологічних системах на загальній площі 5,5 га.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

О 13:54 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території біля с. Петрова Слобода. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу о 14:40 локалізовано, а о 16:15 остаточно ліквідовано. А о 19:44 надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності на відкритій території біля районного центру. Причиною виникнення загорянь у обох випадках послужила необережність громадян у поводженні з вогнем.

Слід зазначити, що незважаючи на постійні попередження рятувальників про дотримання правил пожежної безпеки, особливо в умовах  високого класу пожежної небезпеки, громадяни продовжують випалювання сміття та залишки сухої рослинності.  

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертаються до мешканців та гостей Чернігівщини дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем у побуті, а також при перебуванні у лісових масивах, на відкритих територіях, біля торфовищ тощо. Крім того, наголошуємо, що відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків передбачає адміністративну відповідальність згідно чинного законодавства.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає