Вівторок, 30 квітня 2024, 08:02
Повна версія сайту
;

Чернігівці просять прибрати стелу «Я люблю ЧЄ» з Алеї героїв

12:11 22.08.2017    Коментарі 1  
 

На сайті електронних петицій з’явилося одразу кілька пропозицій щодо переносу або демонтажу нещодавно встановленої стели на Алеї героїв «Я люблю ЧЄ».

«Проект знака теж став сюрпризом для абсолютної більшості мешканців міста. Судячи з реакції в соціальних мережах, реалізацію ідеї можна вважати невдалою. Принаймні цій конструкції точно не місце в безпосередній близькості до історичних пам'яток. 
З огляду на це варто щонайменше перенести знак з Алеї героїв до нішого місця (наприклад - Центральний парк культури та відпочинку, Привокзальна площа,, Березовий гай)», - зазначається у тексті однієї з петицій.

Авторка іншої петиції Ксенія Бушманова взагалі пропонує прибрати конструкцію.

«Шановні громадяни, жителі міста, однодумці!
Звертаюся до всіх громадян, у яких є смак!
Прошу Вас підписати цю петицію.
На мою думку, ця локація ніяк не вписується в рамки міста. По-перше, "Чє", що це?
Наше місто - ЧЕрнігів. По-друге, естетика повністю відсутня. Якщо у мера, немає смаку, це не означає, що його немає у будь-кого іншого!
Вважаю, що це повторення Гриля біля Сенатора. Думку містян абсолютно ніхто не слухає. Невже в нашому місті немає спеціалістів, які б могли запропонувати інший проект?!
Гадаю, що ця локація повинна бути знесена!
Дякую!»

Як відомо, даний проект виграв у конкурсі ідей розвитку міста, який провели за ініціативи народного депутата України Сергія Березенка. Минулого тижня комунальники залили фундамент, а в понеділок почали монтаж самого знаку. На реалізацію проекту Сергій Березенко перерахував 30 тисяч гривень.

Знак «Я люблю Че» заввишки 1,75 м на думку авторів проекту цей подарунок місту гідно оцінять чернігівці і гості міста.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Данила 2017-08-23 00:21:30

Подобные сокращения могут нравиться только потомственным дегенератам. Тех, кто кастрирует имя красивого древнего славянского города нужно самих кастрировать, чтобы биомусор быстрее вымер, освободив место для нормальных людей, которые любят свой город