Четвер, 18 квітня 2024, 23:20
Повна версія сайту
;

Поліція Чернігівщини затримала крадія-альпініста

12:36 28.08.2017    Коментарі  
 

Чернігівська поліція затримала крадія, який вночі 27 серпня залазив у квартири чернігівців незвичним способом – спускався на тросі з даху будинку. Побувавши в гостях на восьмому поверсі, він поліз ще й на дев’ятий, але розбив вікно та привернув увагу сусідів.

На місце події одразу виїхав екіпажі роти поліції особливого призначення та патрульні Головного управління Національної поліції в Чернігівській області. Вони й затримали спритника «на гарячому». 

Як встановили поліцейські, 37-річний чоловік, який мешкає в Чернігівській області, до обласного центру приїхав близько тижня тому, але навіть за цей короткий термін встиг погратися з законом. Більше того, він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та розбої. В обох квартирах чоловік вкрав гроші та золоті вироби, але все це було вилучено та повернуто власникам.

Підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Наразі поліція перевіряє причетність затриманого до аналогічних злочинів в інших регіонах.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове слідство.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає