Четвер, 25 квітня 2024, 11:10
Повна версія сайту
;

У Чернігові чоловіки напідпитку прогулювалися містом із гранатою

11:42 31.08.2017    Коментарі  
 

Учора, 30 серпня, в другій половині дня в одному зі спальних районів міста військовослужбовець побачив, що біля його дому перебувають двоє підозрілих чоловіків, в одного з яких з-під шкіряної куртки виднілася граната. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та вибухотехніки, які й знешкодили небезпечну «іграшку».

Як виявилося, у життя та смерть гралися чоловіки 1972 та 1973 років.Вони вмить зрозуміли, що правоохоронці приїхали до них, тож спробували залишити гранату в піцерії, яка розташована неподалік. На щастя для оточуючих, правоохоронці хутко вилучили гранату «Ф-1» й запал із кільцем.

Раніше проблем із законом чоловіки не мали. Вони зловживають алкоголем та запевняють, що не мають жодного стосунку до гранати. Тим не менш правоохоронці опитали свідків, які розказали як усе було насправді, тож відповідальності чоловікам, які поставили на кон не тільки власне життя, не уникнути. Окрім того гранату та зразки тканини направлено на експертизу, яка й розставить всі крапки над «і». 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) — караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове слідство.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає