П'ятниця, 29 березня 2024, 11:03
Повна версія сайту
;

Дороги по вул. В’ячеслава Чорновола та по вул. Першої Гвардійської Армії перекриють майже на місяць

12:14 31.08.2017    Коментарі  
 

У період з 6 вересня до 5 жовтня включно на ділянці дороги по вул.  В’ячеслава Чорновола (від проспекту Миру до вул. Першої Гвардійської Армії) та по вул. Першої Гвардійської Армії (від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Самострова) буде цілодобово перекритий рух автотранспорту.

На цих ділянках дороги КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова» за дозволом виконавчого комітету Чернігівської міської ради проводитиме капітальний ремонт ділянки магістральних теплових мереж діаметром 530 мм та довжиною близько 200 м.п. по вул 1-ї Гвардійської армії (від вул. В. Чорновола до готелю «Градецький») з заміною існуючих трубопроводів на попередньо ізольовані.

На даній ділянці теплових мереж щорічно виникають пошкодження трубопроводів, що ставить під загрозу постачання теплової енергії споживачам міста.  Згідно інформації КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова» теплова мережа експлуатується з 1985 року. Після завершення реконструкції буде забезпечене надійне теплопостачання споживачів і дасть змогу зменшити теплові втрати на транспортування теплової енергії.

На ділянках, де проводитиметься ремонт, будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові. Комунальному підприємству «Міськсвітло» міської ради на час проведення робіт доручено забезпечити освітлення цих ділянок вулиць в нічний час. Крім того, Управління патрульної поліції у м. Чернігові забезпечуватиме нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає