Субота, 27 квітня 2024, 03:43
Повна версія сайту
;

У Ріпкінському районі піротехніки знищили 6 одиниць вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни

16:49 31.08.2017    Коментарі  
 

30 серпня на відкритій території біля с. Вербичі Ріпкинського району одним з робітників бригади по спилюванню аварійних дерев було виявлено артилерійський снаряд та ручну гранату. Повідомлення про подію до Ріпкинського районного відділу УДСНС України у Чернігівській області надійшло о 16:55. Місце знахідки було взято під охорону співробітниками Національної поліції.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

31 серпня до місця виявлення вибухонебезпечних предметів прибула група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області. Рятувальники ідентифікували боєприпаси, як ручну гранату РГД-33 та артилерійський снаряд калібром 45 мм. Під час обстеження прилеглої території піротехніки ДСНС додатково виявили ще 2 ручні гранати РГД-33 та 2 мінометні міни калібром 50 мм часів Другої світової війни. Вибухонебезпечні предмети о 12:30 знищені у встановленому порядку за межами населеного пункту.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають громадян про необхідність дотримання заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Про небезпечну знахідку необхідно негайно повідомити рятувальників за номером телефону "101" або правоохоронців за номером "102".


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає