П'ятниця, 29 березня 2024, 04:15
Повна версія сайту
;

На Чернігівщини громадянин перерахував шахраям 60 тисяч гривень

08:11 04.09.2017    Коментарі  
 

1 вересня Бобровицьким відділення поліції було відрито кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) за фактом обману громадянина шляхом зловживання його довірою.

По допомогу до поліції звернувся 24-річний житель Бобровицького району. Він розповів, що на сайті безкоштовних оголошень невідомий розмістив оголошення про продаж автомобіля "БМВ 318". Довірливий хлопець перерахував незнайомцю близько 60 тисяч гривень. Тільки коли продавець перестав виходити на зв'язок ошуканий громадянин звернувся до правоохоронців.

У зв’язку з цим поліція знову нагадує просте правило – за замовлений через Інтернет товар розраховуйтеся лише після його отримання! Ні в якому разі не перераховуйте завдаток чи навіть всю суму наперед. Це обман!

Інформація про події внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає