Четвер, 02 травня 2024, 23:11
Повна версія сайту
;

Хто очолить одне з найбільших комунальних підприємств області?

18:05 01.04.2013    Коментарі  
 

Під останньої сесії Чернігівської обласної ради депутати проголосували за звільнення директора комунального підприємства  Комунальне підприємство "Ліки України"  Чернігівської обласної ради Світлани Пасталиці.

Як сто відомо причиною звільнення стало власне бажання директора.

Цікавість ситуації в тому кілька років тому впливовий на Чернігівщині регіонал, депутат облради Анатолій Мирошниченко ініціював розслідування щодо Пасталиці, звинувачуючи її в завищенні цін на ліки в комунальній мережі аптек.

Тоді Світлані Пасталиці вдалося втриматися в кріслі. Але сьогодні вона пішла за власним бажанням.

Під час спілкування з пресою губернатор області Володимир Хоменко і голова обл. ради Анатолій Мельник навіть сказали, що просили Пасталицю залишитися на посаді.

Наразі крісло директора КП «Ліки України» вакантне.

Довідка:

Комунальне підприємство «Ліки України» – найпотужніший учасник  фармацевтичного  ринку Чернігівської області, що має більш ніж 75 – річну історію;

  На сьогодні КП «Ліки України» єдине в Чернігівській області підприємство, яке має структурні підрозділи  в усіх районах області. Періодично відкриваються нові сільські аптечні пункти;

 На підприємстві працює більше 600 чоловік, серед яких майже 440  висококваліфікованих фахівців фармацевтичної справи. Адміністрація та працівники КП «Ліки України» наполегливо працюють на благо населення області займаючись нелегкою справою медикаментозного забезпечення жителів Чернігівщини.


Коментарів ще немає