П'ятниця, 19 квітня 2024, 15:40
Повна версія сайту
;

Гройсман передумав звільняти Сахневича?

09:44 06.09.2017    Коментарі 2  
 

Перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леонід Сахневич так і не написав заяву на звільнення.

Про це він повідомив у коментарі журналістам «Бандерлоги».

«Сьогодні я виконую обов’язки голови ОДА, сам собі заяви я не можу написати»,- пояснив Сахневич.

Також він додав, що не переживає за свою посаду. «Прем’єр-міністр мав право зробити мені зауваження. В подальшому я прийму до відома»,- каже Леонід Сахневич.

Пізніше Гройсман повідомив, що міру відповідальності за такі дії Леоніда Сахневича має визначати голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч. 

Нагадаємо, що під час селекторної наради прем’єр-міністр Володимир Гройсман порекомендував Сахневичу написати заяву на звільнення за те, що неуважно слухав Главу уряду.

“Ви неуважно слухали, що сказав Прем’єр-міністр. Прем’єр-міністр говорив про національну економіку. Я думаю, що Вам треба прийняти рішення і знайти собі іншу роботу. Ви почули мене? Голові адміністрації напишіть заяву про звільнення і шукайте собі іншу роботу, я з Вами працювати не буду”, - обурився Гройсман і додав: “Я говорю про національну економіку, я говорю про дітей у дитячих садочках, Ви сидите, ляси точите”.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Сашко 2017-09-06 11:00:47

Сахневич вже написав заяву.

Гість Сеня 2017-09-06 12:36:32

Точно, звідки знаєш ?