П'ятниця, 29 березня 2024, 10:11
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині поліція виявила гранати у раніше судимого жителя райцентру

11:44 07.09.2017    Коментарі  
 

Приїхавши за викликом на сімейну сварку, група реагування патрульної поліції не тільки утихомирила дебошира, а й вилучила у нього гранати і набої.

6 вересня в ході проведення в області профілактичних заходів, пов’язаних з вилученням з незаконного обігу зброї та вибухівки, до поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку в помешканні раніше судимого жителя Корюківки. За вказаною адресою була направлена група реагування патрульної поліції Корюківського відділення поліції. Там поліцейські провели відповідну роботу з дебоширом і, зважаючи на його минуле, уважно огледіли садибу. Вже одразу в око правоохоронцям впали два предмети, схожі на гранати до під ствольного гранатомета.

Вибухотехніки підтвердили припущення поліцейських й ідентифікували боєприпаси як дві гранати ВОГ-25 до підствольного гранатомета. Також було вилучено й три набої калібру 5,45 до автоматичної зброї. Поліції господар пояснив, що боєприпаси він, мовляв, знайшов в лісі.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає