Вівторок, 16 квітня 2024, 16:33
Повна версія сайту
;

Єдиний кандидат на посаду голови Сосницької РДА провалив співбесіду

10:42 11.09.2017    Коментарі  
 

29 серпня в Києві пройшов конкурс на посаду голови Сосницької райдержадміністрації. Кандидат був лише один — 54-річиий Григорій Жура, начальник відділу Головного управління держгеокадастру в Сосницькому районі Чернігівської області. Але перемоги Григорій Анатолійович так і не отримав. Завалився на співбесіді — це третій етап конкурсу.

— Комісії видніше, — відповів телефоном на запитання «Чому?» Григорій Жура. — Запитували, яке моє бачення розвитку району, чому претендую на посаду, як планую співпрацювати із заступниками. Можливо, відповідав не з тієї сторони. А, можливо, треба краще готуватися. Недопрацював.

Конкурс на голову Сосницької РДА оголошували вже вдруге. Перший раз — у березні. Після того, як 14 березня було звільнено колишнього очільника 45-річного Валентина Очередька. Тоді кандидатури було дві. Окрім Григорія Жури претендував Григорій Лазаренко, керівник ТОВ «Прогрес», Авдіївка, Сосницький район.

— Чи будете пробувати втретє? — запитала у Григорія Жури.

— Відпочатку бажання було. Але чим далі, тим його менше. Зараз, після усіх випробувань, лишився осад. Не буду категоричним, та зараз великого ентузіазму не маю.

Наразі обов’язки голови виконує перший заступник 62-річний Федір Давиденко.


Автор: Марина Забіян, тижневик «Вісник Ч» №36 (1635), 7 вересня 2017 року, gorod.cn.ua
Коментарів ще немає