Субота, 20 квітня 2024, 19:19
Повна версія сайту
;

У Чернігові відзначили День рятівника

16:03 14.09.2017    Коментарі  
 

Сьогодні в Чернігові з нагоди відзначення Дня рятівника пройшли урочисті заходи, участь у яких взяли керівники області й міста, ветерани та представники громадськості. 

Перед початком для всіх бажаючих на Красній площі була представлена пожежно-рятувальна спецтехніка та на власні очі можна було побачити, як працюють рятувальники в екстремальних умовах.

Після презентації спецтехніки в Обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка з нагоди свята відбулися урочисті збори за участю як ветеранів, так і діючих представників цієї почесної і відважної професії.

 У вітальному слові під час урочистої церемонії Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко привітав усіх присутніх зі святом, подякував за сумлінну службу та засвідчив свою повагу всім, хто ризикує собою під час порятунку життя інших людей. Міський голова побажав усім здоров’я, щастя, миру та впевненості у завтрашньому дні.

За сумлінну службу в ім'я незалежної України, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника рятувальники отримали почесні грамоти і відзнаки облдержадміністрації, обласної та міської рад.

За сумлінну службу в ім'я незалежної України Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджено:

– майора служби цивільного захисту ЗАКОТІЙ Юрія Михайловича, начальника відділення персоналу 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена співробітникам 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області:

– старшому прапорщику служби цивільного захисту  ОГНЯНИКУ Володимиру Володимировичу, старшому водію 1-ої державної пожежно-рятувальної частини (м. Чернігів);

– прапорщику служби цивільного захисту СТЕЛЬМАХУ Олександру Вікторовичу, старшому водію 2-ої державної пожежно-рятувальної частини (м. Чернігів).


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає