П'ятниця, 26 квітня 2024, 04:17
Повна версія сайту
;

Газовий боржник силою перешкоджає обрізати йому трубу

11:02 15.09.2017    Коментарі 1  
 

Вулиця Черняхівського в районі Олександрівки у Чернігові забудована такими собі маєточками. Саме тут розташоване обійстя чоловіка, який, за словами газівників, завинив їм 33 тисячі гривень за спожите паливо. Газівники кажуть, п’ять разів сюди виїжджали служби, аби відрізати боржника від мережі, яка проходить повз його мур. Та господар чинить опір.

Газівники змушені були залучити до своєї «спецоперації» поліцію.

За даними прес-відомства «Чернігівгазу», від початку року вони відключили від постачання майже півтори тисячі боржників. Загальний борг побутових споживачів перед підприємством – 240 мільйонів. Але борг в 33 тисячі для області нетиповий, заявляють газівники. Звідки він взявся?

В підсумку історія закінчилася по суті нічим: надвечір поліцейські поїхали, газівники теж, побоюючись наражатися на неприємності. І побоюючись, що це стане прикладом для інших: якщо ти боржник, то можна закидати бригаду камінням, і користуйся паливом собі на здоров’я. До речі, в області – 949 споживачів, чий борг – понад 10 тисяч гривень.

Відео Сівер-центр


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Євгеній Гробовой 2017-09-16 11:31:21

Я чую, що начебто є борг, а чи є судове рішення яке підтверджує наявність боргу...? Я бачу "газівники" діють за принципом - газ ми відріжемо зараз а до суду який підтвердить (чи ні) наявність боргу подамо потім !