П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:31
Повна версія сайту
;

Зі Снову піротехніки підняли та знищили 2 боєприпаси часів Другої світової війни

11:59 15.09.2017    Коментарі  
 

14 вересня фахівці відділення з підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області підняли з дна річки Снов та знешкодили два артилерійських снаряди калібром 76 мм часів Другої світової війни.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Один з вибухонебезпечних предметів поблизу с. Снов'янка Чернігівського району на відстані 2-х метрів від берега напередодні виявив місцевий рибалка. Чоловік повідомив про знахідку рятувальників. Ще один артилерійський снаряд виявили водолази групи з підводного розмінування при додатковому обстеженні дна та акваторії річки Снов. Боєприпаси були вивезені у безпечне місце та о 13:50 знищені у встановленому порядку.

Того ж дня у лісовому масиві поблизу с. Киїнка Чернігівського району під час збирання грибів жінка натрапила на мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни. Після проведення невідкладних робіт, вибухонебезпечний предмет піротехніками УДСНС України у Чернігівській області було вивезено спецавтомобілем у визначене місце за межами населеного пункту та о 17:00 знищено.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає