Середа, 24 квітня 2024, 20:23
Повна версія сайту
;

Носівка відсвяткувала своє 870-річчя та першу річницю Носівської міської об’єднаної громади

08:22 19.09.2017    Коментарі  
 

16 вересня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук взяв участь у святкових заходах з нагоди 870-річчя міста Носівки та першої річниці Носівської міської об'єднаної громади.

Від імені обласної ради Валентин Мельничук привітав жителів Носівки з подвійним святом та відзначив, що це знаменна подія для всіх, кого гуртує високе почуття любові та гордості за малу батьківщину, де народилися і зросли, звідки вийшли на широку дорогу життя з бажанням зробити своє місто більш заможним, затишним і привабливим.

За словами керівника, Носівка завжди була містом працьовитих і талановитих людей, які величали і нині славлять свою громаду ратною та трудовою звитягою, дбайливо оберігають самобутні традиції, збагачують духовні і культурні надбання нашого народу.

Також перший заступник голови обласної ради зауважив, що у ці дні кожен із містян відчуває себе частиною дружньої об'єднаної міської родини, мета якої - втілення у життя всіх добрих задумів і починань на благо сьогодення і прийдешніх поколінь.

Валентин Мельничук побажав носівчанам і Носівському краю динамічного розвитку і процвітання, міцного здоров'я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі і Божого благословення.

Носівчан та гостей міста зі святом також привітали голова районної державної адміністрації Вікторія Вершняк, голова Носівської міської ради Володимир Ігнатченко, народний депутат України Олександр Кодола, депутат обласної ради Сергій Баришовець, голова Носівського відділення Товариства «Чернігівське земляцтво» в м. Києві Григорій Шкребель та інші гості свята.

Разом з тим, було нагороджено відзнаками «Почесний громадянин Носівської громади» командира механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону в/ч пп В1688 майора Анатолія Буряка (посмертно) та генерального директора НВКЦ «Прес» Григорія Волошина.

У рамках програми святкових заходів відбулися урочиста театралізована хода святкової колони, концерт художніх самодіяльних колективів та окремих виконавців міста і району, виступи Військового оркестру військово-музичного центру сухопутних військ Збройних Сил України (м.Чернігів) та Київського кінного театру «Українські козаки» під орудою наказного отамана Олега Юрчишина, конкурс на найкращу стилізовану українську садибу, виставка робіт декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає