П'ятниця, 19 квітня 2024, 20:15
Повна версія сайту
;

Міський Call-центр приймає також звернення, що стосуються освіти

15:06 19.09.2017    Коментарі  
 

Чернігівці, у яких виникають проблемні питання, що стосуються будь-яких сфер життєдіяльності міста, можуть телефонувати до загальноміського Call-центру за номером 0 800 50 93 50 (безкоштовно).

Жодне звернення, одержане міським Call-центром, не втрачається. Запис дзвінка відбувається автоматично і прибрати його потім з бази даних просто немає технічної можливості. У деяких випадках ця обставина може бути потрібною і важливою.

Про це сьогодні зайшла мова на розширеній нараді за участю Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка та керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради, коли було підняте питання про виконання доручення щодо створення гарячої лінії при управлінні освіти міської ради.

- Гаряча лінія – це інструмент, щоб почути людей, - підкреслив міський голова та додав, що гаряча лінія повинна бути технічно забезпечена записуючим пристроєм, щоб у майбутньому не виникало питань.

Відомо, що робота Call-центру спочатку охоплювала тільки сферу ЖКГ. З часом він почав охоплювати й інші сфери життєдіяльності міста. Наразі Call-центр є універсальним помічником для городян, оскільки дає змогу міським службам оперативно дізнаватися про всі проблеми міста та покращувати зворотний зв’язок з його мешканцями. На даний час до нього також підключені всі комунальні підприємства, транспорт та інші служби міста. Це дозволяє систематизувати всі звернення громадян щодо загальноміських проблем. Крім того, створена єдина база звернень від чернігівців і робота над кожним з них проходить кілька етапів: прийом звернення, передача його на виконання, безпосереднє виконання відповідними службами, перевірка виконання, яка передбачає зворотній дзвінок заявнику і його підтвердження усунення проблеми. Тільки після цього закриття звернення.

Call-центр працює цілодобово. Всі дзвінки з мобільних та стаціонарних телефонів безкоштовні.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає