Субота, 27 квітня 2024, 03:38
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині вогнеборці ліквідували 6 пожеж, спричинені грозовими розрядами

13:03 21.09.2017    Коментарі  
 

Упродовж минулої доби, внаслідок несприятливих погодних умов на Чернігівщині виникло 6 пожеж, які виникли внаслідок розряду блискавки. В результаті пошкоджено 1 житловий та 2 нежитлові будинки, 3 господарчі споруди та 3 одиниці мототехніки.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Так, 20 вересня об 11:43 до оперативно-координаційного центру  У ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Козацькій, що у селищі Олишівка Чернігівського району. За викликом до місця події оперативно прибуло 2 відділення 5-го професійного пожежного посту. Рятувальники о 12:10 локалізували та о 12:50 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем знищено перекриття будинку на площі 5 кв.м, пошкоджено покрівлю на площі 2 кв.м.

Того ж дня, рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини о 16:38 локалізували та о 19:15 ліквідували загоряння господарчої будівлі у  селі Сивухи Козелецького району. Вогнеборцями не допущено розповсюдження полум’я на поруч розташований житловий будинок. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю й перекриття споруди, а також пошкоджено 3 одиниці мототехніки.

Також, з зазначеної вище причини зареєстровані пожежі у селах Підлісне Козелецького району, Хотіївка та Лосівка Семенівського району, а також в райцентрі Короп.

Внаслідок пожеж жертв та постраждалих немає.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає