Неділя, 19 травня 2024, 02:19
Повна версія сайту
;

Поки створення РЛП відкладається на невизначену перспективу, повним ходом йде процес забудови Ялівщини

13:54 03.04.2013    Коментарі 2  
 

Тема зеленої  зони Чернігова Ялівщини була чи не найголовнішою під час останньої виборчої кампанії в нашому місті.

Проте після вибрів цей процес зійшов з перших шпальт газет та випусків місцевих телеканалів.

Процес створення Регіонально-ландшафтного парку на території Ялівщини виявися набагато довшим і складніший, ніж це здавалося під час виборів.

Громадські активісти, що займаються питанням РЛП вже не один рік стверджують, що  чиновники Чернігівської обласної ради і міської ради затягнуть процес.

В хід пішло навіть підлог документів – говорять  активісти. І надають документи, що це підтверджують.  

  Поки створення  РЛП відкладається на невизначену перспективу, повним ходом йде процес забудови території,  яка входить в так зване ядро РЛП – зони природних комплексів та територію водозахисної смуги, зони історико-культурної спадщини та природних ландшафтів.

Так на найближчу сесію Чернігівської міських ради вже виноситься питання щодо присвоєння назв новоутвореним вулицям в районі будівництва котеджної забудови на розі вулиць 1 Травня – Мересьєва. Вулицям хочуть присвоїти патріотичні назви – Галагана, Героїв Крут, Лазаря Барановича.

Це територія так званого авто кооперативу № 45 якому в 2011 році міська рада змінила цільове призначення і дозволила там котеджну забудову. Мова йде про близько 8 га території, (на схемі помічена № 4). Цікаво, що вся територія була оформлена на десяток  людей, часто з однаковими прізвищами: Гавриш, Носко, Мельник, Шепель, Акуленко. Дубинка  та Бичков.


Гість Депутат ради 2013-04-04 13:30:04

Шановні, а що ви хочете при діючій місьцевої влади. Всюди првять кошти. Депутати міської ради продажні, теж саме і службовці. Команда Дубіля незрозуміло, що робить. А виборці заручники всього цього бардака.

Гість он 2013-04-06 06:37:54

собака лает а караван идет