Субота, 20 квітня 2024, 15:16
Повна версія сайту
;

Житель Сновська незаконно зберігав вдома зброю і наркотики

10:56 25.09.2017    Коментарі  
 

Під час санкціонованого обшуку в будинку місцевого жителя кримінальна поліція вилучила револьвер, набої до нього та поліетиленові пакети з марихуаною.

Перевіряючи в рамках операції «Зброя та вибухівка» інформацію, що житель Сновська незаконно зберігає у себе вдома вогнепальну зброю, кримінальна поліція Сновського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області провела у громадянина санкціонований обшук.

В результаті правоохоронці вилучили у містянина револьвер з ймовірними ознаками переробки, декілька десятків набоїв до нього та два поліетиленові пакети з подрібненою речовиною зеленого кольору, схожою на коноплю. Чоловік пояснив поліції, що револьвер зберігав для самозахисту, а коноплею «розслаблявся» сам. Вилучена зброя і наркотики направлені на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає