П'ятниця, 29 березня 2024, 13:12
Повна версія сайту
;

Шахраї набили кишені чужими грошима, граючи на материнських почуттях довірливої чернігівки

11:42 25.09.2017    Коментарі  
 

В суботу високий молодик приїхав додому до чернігівки, щоб забрати понад 82 тисячі гривень на нібито лікування її сина та зник. Лише згодом, коли жінка зрозуміла, що віддала гроші шахраям, вона звернулася по допомогу до поліції.

Почалося все з того, що суботнього ранку до 63-річної жінки подзвонив невідомий чоловік та налякав материнське серце жахливою новиною. Сказав, що її син потрапив до лікарні та потребує термінової операції.

Замість того, щоб подзвонити своєму синові та дізнатися чи правдива ця інформація, жінка зібрала усі заощадження та віддала гроші невідомому. Таким чином молодик «нагрів» свій суботній ранок на 82,3 тисячі гривень.

За словами ошуканої жінки, чоловік мав худорляву статуру, на зріст близько 182 сантиметрів, на вигляд років 40. Одягнений у темну куртку.

Шановні громадяни! Поліція Чернігівщини вкотре застерігає! Повідомляйте своїх літніх близьких про ймовірні шахрайські схеми. В подібних випадках поліція радить одразу ж телефонувати до поліції. Не погоджуйтеся на передачу коштів невідомим особам. Одразу шукайте можливість зв’язатися з родичами, які нібито потрапили в халепу.

Інформація про події внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає