Субота, 20 квітня 2024, 03:24
Повна версія сайту
;

Патрульні затримали двох чернігівців, які пограбували дитину

13:57 26.09.2017    Коментарі  
 

24 вересня близько опівночі на лінію «102» зателефонувала жінка і повідомила, що на вулиці двоє невідомих відібрали мобільний телефон у її сина. До заявниці був направлений екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресо, поліцейські поспілкувалися із жінкою та з’ясували, що деякий час тому вона посадила в таксі свого 13-річного сина і відправила його до бабусі. Доїхавши до місця призначення, хлопцю залишилося пройти через двір, та дорогою його зустріли двоє невідомих. Один схопив дитину за руки, інший – почав обмацувати кишені. Знайшовши в одній з них мобільний телефон, зловмисник почав його роздивлятися. У цей час його спільник, напевно, втратив пильність, тож хлопець зміг вирватися й побіг до під’їзду. Вже від бабусі підліток зателефонував матері, а вона зразу ж викликала поліцію.

Патрульні записали прикмети нападників і почали прочісувати мікрорайон. Біля під’їзду одного з багатоквартирних будинків правоохоронці звернули увагу на двох громадян, які сиділи на лавці. Обидва були схожі за прикметами на розшукуваних. Коли пограбованому хлопцеві показали чоловіків, він упізнав у них своїх кривдників.

Під час поверхневого огляду в одного з громадян патрульні виявили мобільний телефон потерпілого. Чоловіків затримали, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Встановлюючи особи затриманих, поліцейські з’ясували, що це батько й син. Старший уже був раніше засуджений за пограбування, молодший – перебуває на обліку в наркологічному диспансері.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає