Субота, 20 квітня 2024, 05:00
Повна версія сайту
;

Ветерана Другої світової війни, Почесного громадянина Чернігова Бондарєва Петра Артемовича сьогодні вітали із 95-річним ювілеєм

12:54 27.09.2017    Коментарі  
 

27 вересня ветеран Другої світової війни, Почесний громадянин Чернігова Почесний ветеран України та член президії Чернігівської міської організації ветеранів України Бондарєв Петро Артемович відзначає свій 95-річний ювілей.

Петро Артемович пройшов героїчний шлях воїна-моряка з другого дня війни і до останнього. Брав участь в Параді Перемоги у 1945 році. Нагороджений орденами Великої Вітчизняної війни, «За мужність», медалями «За оборону Севастополя», «За перемогу над Німеччиною» та 20-ма ювілейними медалями.

Після війни працював у Чернігівському вищому військовому авіаційному училищі льотчиків та Чернігівському політехнічному інституті. Кандидат фізико-математичних наук. До сьогодні бере активну участь у ветеранському русі та патріотичному вихованні підростаючого покоління, проводить зустрічі з учнями та студентами.

Сьогодні з поважним ювілеєм ветерана привітав перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Керівник подякував Петру Артемовичу за велику Перемогу над нацизмом у Другій світовій війні, за внесок у розбудову країни у післявоєнний час та побажав міцного здоров'я, благополуччя і щасливої долі на довгі роки...

За мужність і самовідданість у роки війни, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди 95-річчя Валентин Мельничук вручив Петру Артемовичу Почесну грамоту обласної державної адміністрації та обласної ради.

Квітами, листівками та щирими побажаннями ювіляра також привітали колеги із обласної, міської та Деснянської районної ветеранських організацій.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає