Субота, 20 квітня 2024, 13:27
Повна версія сайту
;

В облраді обговорили ситуацію, що склалася навколо відділення №11 обласної психоневрологічної лікарні

09:07 29.09.2017    Коментарі  
 

28 вересня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук провів засідання робочої групи з вивчення ситуації, що склалася у відділенні №11 комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня».

Як було зазначено, питання стосовно ситуації у відділенні №11 комунального лікувально-профілактичного закладу (КЛПЗ) «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» попередньо було розглянуто на засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я, соціального захисту населення та у справах учасників АТО за зверненням народного депутата України Віталія Купрія.

Проте, аби грунтовно розібратися з проблематикою, що виникла навколо згаданого структурного підрозділу зазначеного медзакладу, за пропозицією профільної депутатської комісії та клопотанням Громадської ради при облдержадміністрації, розпорядженням голови обласного органу самоврядування і було створену відповідну робочу групу. До її складу увійшли представники органів публічної та виконавчої влади, громадських організацій...

Отож сьогодні було кому висловитись, інформувати, вносити пропозиції... В числі перших учасники засідання заслухали члена робочої групи, заступника головного лікаря з медичної частини КЛПЗ «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» Сергія Лебедєва, а далі – представників Громадської ради при обласній держадміністрації та всіх бажаючих...

В ході обговорення порушеного питання, учасники дискусії окреслили та озвучили цілу низку проблем, над вирішенням яких потрібно посилено працювати. Однак остаточного рішення вироблено не було і всі погодилися на те, аби чергове засідання робочої групи з вивчення ситуації, що склалася у відділенні №11 КЛПЗ «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» провести у виїзному режимі безпосередньо в проблемних підрозділах лікарні, щоб проаналізувати реальну ситуацію на місцях і прийняти правильне та виважене рішення.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає