Середа, 17 квітня 2024, 00:06
Повна версія сайту
;

Патрульний у свій вихідний допоміг затримати крадія

08:15 05.10.2017    Коментарі  
 

30 вересня інспектор патрульної поліції Чернігова В’ячеслав Демченко у свій вихідний заправляв власний автомобіль на одній із автозаправних станції міста, щоб далі їхати у справах. Якоїсь миті повз нього пробіг чоловік, проте поліцейський особливо не звернув на нього уваги, єдине, що помітив – він дуже хекав. Та не минуло й хвилини, як до В’ячеслава підбіг хлопець і попросив про допомогу.

З’ясувалося, що хлопець працює неподалік – у магазині з продажу інструменту, а чоловік, що пробіг повз, украв звідти диски до шліфувальної машинки. Продавець намагався самотужки наздогнати крадія.

Правоохоронець не став зволікати. Вже вдвох із працівником магазину вони побігли за втікачем. Виявилося, чоловік, за яким гнався хлопець, далеко від заправної станції не забіг. Його знайшли буквально за кілька десятків метрів, він ховався під парканом поряд із АЗС.

Патрульний повідомив громадянину, що він поліцейський і наказав залишатися на місці. Також запитав, чому працівник магазину звинувачує його в крадіжці. Та чоловік на жодне із запитання не відповів.

Працівник магазину зателефонував на лінію «102», повідомив про крадіжку й своє місце перебування (поки біг, він не мав змоги подзвонити), а патрульний у свою чергу зв’язався з екіпажем, який виїхав на виклик та скоординував його на місцевості.

Згодом, коли прибула слідчо-оперативна група, у втікача виявили і вилучили 40 дисків до шліфувальної машинки.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає