Четвер, 28 березня 2024, 22:45
Повна версія сайту
;

Продовжується прийом малюнків на обласні художні конкурси «Моя Україна – єдина країна!» та «Мистецтво – проти засилля корупції»

09:06 05.10.2017    Коментарі  
 

Міська громадська організація «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» за підтримки інших громадських організацій, Департаменту сім‘ї, молоді та спорту, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації проводить обласні художні конкурси юнацького та дитячого малюнку

На Конкурс представляються індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці (фломастери, олівці, фарби тощо), комп’ютерній графіці. Малюнки пропонується виконувати на папері стандартних розмірів. Розмір малюнка не повинен перевищувати формат А2 (420х594 мм), фото/скановане зображення (за наявності) малюнка у форматі .JPG - не більше 10 мегабайт, роздільна здатність – не менше 300 діоптрій. Розмір файлу комп’ютерної графіки - не більше 10 мегабайт, роздільна здатність – не менше 300 діоптрій.

Адреса для подання робіт:

– поштова: ТСОУ, вул. Реміснича (Комсомольська), 49, каб. 24 (приймальня) м. Чернігів, Чернігівська обл., 14000;

– електронна адреса: athenaeum.cn@gmail.com

Конкурсанти, які проживають за межами міста Чернігова можуть за попередньою домовленістю подавати роботи до осередків ТСОУ (Товариства сприяння обороні Україні по Чернігівській області) в містах і районах області.

Прийом малюнків заплановано до кінця жовтня, підведення підсумків та відзначення учасників у листопаді-грудні. Детальніше про конкурси за посиланнями: http://bit.ly/2xUokMY , http://bit.ly/2xiTjxF . Новини та інформація щодо конкурсів на сторінці в фейсбук  https://www.facebook.com/patriotic.picture .

Нагадуємо, що в Чернігівській області проводяться обласні художні конкурси:

1. Другий обласний художній медіа-конкурс «Моя Україна – єдина країна!»

 Учасникам пропонується, але не обмежується, виконувати конкурсні роботи за такими номінаціями:

1) «Україна-Русь – моя держава» (декларування та пропагування ідеї єдності та цілісності нашої країни; видатні постаті, які зробили внесок для втілення цієї ідеї та захисту цілісності та єдності України; визначні дати, події та свята);

2) «Україна – європейська країна» (зв'язок історії та місце України та історичних українських територій у європейській та світовій історії; події, особистості, які показували/втілювали ідею української державності, єдності та цілісності України, пропагували/представляли українську державу європейській та міжнародній спільноті);

3) «Мій край плекає Україну» (місцевий патріотизм; події, постаті, дати «малої батьківщини» (міста, села, селища) конкурсантів, що пов’язані з розвитком, захистом України).

2.  Обласний художній конкурс «Мистецтво – проти засилля корупції» з такими запропонованими номінаціями:

1) «Україна подолає корупцію» (декларування та пропагування ідеї права та законності, подолання засилля корупції, українське антикорупційне законодавство; уявлення про покращення якості життя в Україні внаслідок зменшення рівня корупції; впровадження світового та європейського досвіду в подоланні корупції; видатні українські дати, події, постаті у антикорупційній діяльності тощо).

2) «Світ говорить: менше корупції – краще життя» (стан, досвід, результати закордоння у подоланні та зменшення рівня корупції; вплив результатів антикорупційних заходів на розвиток бізнесу, економіки та рівень добробуту; видатні дати, події, постаті у закордонній антикорупційній діяльності тощо).

3) «Корупціонери руйнують державу» (негативний вплив корупції на українське суспільство, рівень добробуту, стан розвитку бізнесу та економічної діяльності; типові приклади корупційних діянь та їх негативні наслідки у різних сферах суспільного життя; покарання згідно українського антикорупційного законодавства; висміювання жадібності, зажерливості корупціонерів тощо).


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає