Субота, 20 квітня 2024, 09:38
Повна версія сайту
;

У чернігівця поліція вилучила гранати та набої

15:39 09.10.2017    Коментарі  
 

Дві ручні гранати та 250 набоїв різних калібрів вилучила кримінальна поліція Чернігівщини у жителя Чернігова. Чоловік зберігав свій арсенал в сільському будинку та його господарчих прибудовах. 

До поліції надійшла оперативна інформація, що громадянин за місцем свого проживання незаконно зберігає боєприпаси та набої. В рамках розслідування кримінального провадження оперативники Чернігівського відділу поліції, оперативники з обласного апарату за підтримки бійців КОРД та співробітників СБУ в Чернігівській області на підставі ухвали суду провели санкціонований обшук.

В приміщенні будинку громадянина та господарчих прибудовах в присутності понятих правоохоронці виявили та вилучили 2 корпуси гранат Ф-1 із запалом та 250 набоїв різних калібрів до нарізної зброї армійських зразків. 

Вилучені боєприпаси направлені на дослідження. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає