Вівторок, 16 квітня 2024, 15:15
Повна версія сайту
;

ДАБІ зафіксовано порушення на кожному четвертому будівництві Чернігівщини

07:57 12.10.2017    Коментарі  
 

За 9 місяців 2017 року Управлінням Держархбудінспекції у Чернігівській області перевірено 195 будівництв. Фактично на кожному четвертому об’єкті виявлено порушення містобудівного законодавства.

Так, за результатами контрольно-інспекційних заходів посадовими особами Інспекції видано 49 приписів про усунення порушень та 22 – про зупинення будівельних робіт, винесено 53 постанови про притягнення до відповідальності замовників будівництва. Загальна сума штрафних санкцій склала 2,23 млн грн.

Зокрема, на ТОВ «Вест Ойл Груп» накладено штраф у розмірі 1,44 млн грн за експлуатацію без дозвільних документів газозаправного пункту в м. Прилуки на вул. Котляревського, 101.

Крім того, оштрафовано Управління капітального будівництва Прилуцької міської ради на 160,1 тис. грн за наведення недостовірних даних в декларації про готовність об’єкта «Капітальний ремонт ДЮСШ по вул. Пушкіна, 104 
в м. Прилуки».

Ще 152,5 тис. грн штрафу накладено на замовника будівництва в м. Ніжин – ТОВ «Паритет-К», який також навів недостовірні дані у дозвільних документах про готовність об’єкта «Реконструкція нежитлових будівель під виробничий комплекс по виготовленню металовиробів і металоконструкцій по вул. Носівський Шлях, 3В».


Автор: Прес-служба ДАБІ України
Коментарів ще немає